Чернігівська влада напористо йде проти інтересів міської громади

Тарифи8 квітня стало відомо, що Чернігівська міська рада звернулася до Деснянського районного суду м. Чернігова з заявою про скасування заходів забезпечення позову «ДемАльнсу». Нагадаємо, що громадські організації, а також прокуратура подали позов до суду про відміну виконкому Чернігівської міськради про підвищення тарифів на проїзд у транспорті. Суд задовольнив цей позов у повному обсязі, однак міська рада з цим рішенням не згодна і звернулася до суду.

Тобто представники міської ради, 9 квітня о 14:30 будуть оскаржувати ухвалу про зупинення рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради №76 від 30 березня 2015 року «Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті» на судовому засіданні в Деснянському районному суді за адресою: пр-т Перемоги, 141, м. Чернігів. Суддя – Логвінова Т.В.

Тому закликаємо всіх чернігівців прийти 9 квітня о 14:30 під стіни Деснянського районного суду та підтримати законне рішення суду про зупинення дії рішення виконкому про підвищення тарифів на проїзд. Разом ми зможемо не допустити чергового порушення законодавства та прав чернігівців.

Чекаємо всіх з плакатами або без них біля Деснянського районного суду о 14:30.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?